Grou, zondag 4 november speelden er drie teams thuis. Het 1e team speelde tegen LBC 3. De herendubbel werd vrij gemakkelijk gewonnen voor de heren van BC Raak'm. De damesdubbel daarentegen werd een vreemde partij. Was de eerste game nog met 21-12 voor Grou, de tweede werd met 8-21 gewonnen door LBC en dus moest er een beslissende game gespeeld worden. De dames van BC Raak'm pakten het spel van de eerste game weer op maar de dames van LBC zaten ook beter in de wedstrijd. Uiteindelijk werd het 21-17 voor de Grouster dames. Hierna werden de vier singles gespeeld en alle vier de wedstrijden werden door de spelers van BC Raak'm gewonnen. Jitse en Marloes speelden de gemengddubbel en wisten in drie games te winnen. Chris en Janny moesten hun meerdere erkenning in Niels en Loes en daarmee kwam de eindstand op 7-1 voor de Grousters.

De spelers van J1 hebben prachtige en zeer spannende wedstrijden gespeeld. De dubbels werden in drie games beslist, de heren van Grou wisten te winnen maar de dames verloren nipt. Sybrand won heel keurig zijn single en ook Gerlof en Sjorske wonnen hun single. Inger had een zeer sterke tegenstandster, de eerste game werd door Rianne van GO! gewonnen met 21-23 maar de tweede game was voor Inger 22-20, hier moest de derde game de beslissing brengen. Een prachtige wedstrijd met mooie rally's werd uiteindelijk door Rianne van GO! gewonnen.
Daarna werden de gemengddubbels gespeeld, Sybrand en Inger verloren nipt maar Gerlof en Sjorske wonnen in twee games. Dit bracht de eindstand op 5-3 voor de spelers van BC Raak'm J1.

De dames van J2 speelden tegen een jongensteam uit Dwingeloo. De jongens waren erg sterk aan het spelen en wonnen de eerste twee dubbels. Ook wonnen ze drie singles maar de vierde single van Ilse tegen Wesley werd in twee games gewonnen door Ilse (21-11 en 21-10). Daarna werden er nog twee dubbels gespeeld, 1 wedstrijd werd verloren maar de laatste dubbel van Ilse en Aletta tegen Jelte en Wesley werd in twee games gewonnen door de dames van BC Raak'm J2 (21-10 en 21-18). Uitslag 2-6.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is zondag 11 november om 9 uur. Er spelen dan twee jeugdteams, J2 en J3.


Gemengddubbel: Links: Rien en Rianne (GO! BC J1) tegen Sybrand en Inger (BC Raak'm)

SLK