BC Raak’m Grou introduceert strippenkaart!!

Wie aan badminton denkt ziet niet gelijk een wedstrijdsport voor zich, maar meestal een leuk tijdverdrijf op de camping. Badminton is meer dan alleen een ‘pluimpje’ overslaan. Het is een tactisch en snel spel, welke op verschillende niveaus gespeeld kan worden. Bij de Grouster Badmintonclub Raak’m, die dit jaar 40 jaar bestaat, kun je op elk niveau badmintonnen. Je kunt vanaf januari een prepaid badmintonkaart kopen voor 60 euro en 10x meespelen op de clubavond. Dit is een uitkomst voor badmintonliefhebbers die graag een shuttle willen slaan maar te weinig aanwezig kunnen zijn voor een lidmaatschap van een jaar.


De kaart is twee jaar geldig en is alleen voor seniorleden vanaf 16 jaar, je mag twee keer gebruik maken van deze prepaid kaart, daarna wordt overgegaan naar een volledig lidmaatschap.
De strippenkaart is op de woensdagavond tijdens de speelavond verkrijgbaar en is persoonsgebonden. Je kunt een strippenkaart natuurlijk ook aan iemand cadeau doen.Prepaid Badmintonkaart
Voor diegenen die af en toe een shuttletje willen slaan heeft BC Raak’m de mogelijkheid om gebruik te maken van een prepaid badmintonkaart in plaats van een jaarlidmaatschap.

Het bestuur zal bij iedere aanvraag afwegen of er voldoende redenen zijn tot verstrekking van deze strippenkaart.

Voorwaarden:
Kosten 60 euro voor 10x meespelen op de woensdagavond van 20.00-22.30 uur

De prepaid badmintonkaart is 2 jaar geldig na uitgifte.

De badmintonkaart dient elke keer meegenomen te worden en dient vooraf aan de speelavond afgetekend te worden door een bestuurslid.

Spelers met een prepaid badmintonkaart kunnen ook deelnemen aan verenigingsactiviteiten zoals trainingen. Ze kunnen echter NIET deelnemen aan competitiewedstrijden.

Een lopend lidmaatschap kan niet worden omgezet in een prepaid badmintonkaart zolang het seizoen waartoe het lidmaatschap is aangegaan nog doorloopt. Dit wordt pas een optie in een volgend seizoen.

De badmintonkaart geldt alleen voor seniorenleden (vanaf 16 jaar).

Een persoon mag 2x van een prepaid badmintonkaart gebruikt maken, hierna wordt overgegaan naar een volledig lidmaatschap.

Bij misbruik wordt de prepaid badmintonkaart ingenomen waarbij geen restitutie plaats vindt over ongebruikte tegoed.

De badmintonkaart is uniek en persoonsgebonden.