Lid worden van BC Raak'm

Wanneer je hebt besloten om lid te gaan worden van BC Raak'm dan kun je je opgeven bij de ledenadministratie of door het invullen van 'dit formulier'.


Lidmaatschap jeugd

Heb je zin om te komen spelen en lid te worden van de jeugd van BC Raak’m, dat kan. Je mag eerst twee keer gratis mee trainen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de jeugdbegeleiders.

Opzeggen van je lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging kan opgezegd worden. Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen, waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Dit dient schriftelijk te gebeuren voor 1 augustus van ieder jaar. Een brief of email kan gericht worden aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opzegging van het lidmaatschap is pas geldig na een bevestigingsmail van de ledenadministratie. Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichting te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd door het lid ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.