GROU - Zondag 3 oktober stond voor de badmintonners van Raak’m de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander was het 3e team van LBC uit Leeuwarden.

De Grousters gingen voortvarend van start door zowel de heren als damesdubbel te winnen. Beide wedstrijden werden in twee sets beslist. In het enkelspel kende Marco Lautenbach namens Raak’m een stroeve start, maar na een verloren eerste set (18-21) rekende hij in de 2e en 3e set (21-7 en 21-10) snel af met de tegenstander van LBC. Ook Sjorske Pont en Janny Hijlkema kenden weinig moeite in het enkelspel. Alleen Stefan de Haan was niet opgewassen tegen de sterk en vlug spelende Leeuwarder.

Aan de zijde van Marloes Veenstra wist Stefan de Haan zich in het mixed dubbelspel te revancheren (21-12 en 21-19). Ook Chris Spring in’t Veld en Sjorske Pont wonnen hun wedstrijd. Hierdoor kwam de eindstand op 7-1 in het voordeel van de Grousters. Het team begon twee weken geleden met een nipte nederlaag (3-5) tegen koploper BC GO! 4. Volgende week zondag reist het team af naar Groningen voor de wedstrijd tegen Novum 1.