Sint Pitertoernooi voor de jeugdleden: 'Pepernotentraining'

Op woensdag 12 februari organiseren de jeugdbegeleiding en de toernooicommissie een uitdagend spellencircuit voor de jeugd: 'de Pepernotentraining'. Tijdens deze Pepernotentraining oefent de jeugd een aantal behendigheidsspellen. We zetten twee spellencircuits uit, één voor de 'beginners' en één voor de gevorderde en competitiespelers. Na afloop verzamelen we in de kantine en krijgen de jeugdleden een leuke Sint Piter attentie. 

Aanvang: 18:45 uur. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sint Pitertoernooi voor de senioren: 'de striid om 'e pakjes'

Op woensdag 12 februari wordt het Sint Piter toernooi voor de senioren georganiseerd door de toernooi commissie.
Het is de bedoeling dat de senioren zelf een cadeautje meenemen en leuk verpakken. Ga daarbij uit van een waarde van ongeveer 2 á 3 euro. De cadeautjes vormen de inzet en de prijzen. Wanneer je op de speelavond geen cadeautje bij je hebt kun je voor € 2,00 een cadeautje (grip) kopen bij het bestuur. Dit kan dan worden ingezet als prijs.

Kleine uitleg van het toernooi: De winnaars mogen als eerste uit de vier cadeautjes op de baan kiezen. Dit cadeautje (de winst) zet je de volgende ronde weer in en begint de strijd om de cadeautjes opnieuw. Aan het einde van de speelavond krijgt iedereen het laatste gekozen cadeautjes mee naar huis. Altijd prijs dus. Pas op het eind van de avond mag je je 'gewonnen' pakje uitpakken!!!!

Aanvang 20.00 uur