Op woensdagmiddag 6 maart 2019 organiseren, de Leeuwarder Badminton Club (LBC), badmintonclub Raak ‘m uit Grou en BC Stiens, voor de 5e keer het Gemeente Leeuwarden badmintontoernooi voor basisscholen (groep 7 & 8).
Toernooilocatie: Wiarda hal  te Leeuwarden.

Ter voorbereiding op dit toernooi gaat BC Raak’m aantal trainingen geven in sporthal De Twine en mogen de kinderen in de weken voor het toernooi bij onze club meetrainen.

Trainingen voor deelnemers aan het toernooi

BC Raak’m zal voorafgaand aan het gemeente toernooi een drietal trainingen geven aan de kinderen die zich via de school opgegeven hebben voor het toernooi. Er is een gecertificeerde trainer en een begeleider aanwezig om de kinderen voor te bereiden op het toernooi.

Meetrainen bij onze club en opgeven voor het toernooi is uiteraard voor alle scholen, maar alleen voor groep 7 & 8.
- Woensdag      06 februari van 18.45 – 20.00 uur in Sporthal De Twine te Grou
- Woensdag      13 februari van 18.45 – 20.00 uur in Sporthal De Twine te Grou
- Woensdag      27 februari van 18.45 – 20.00 uur in Sporthal De Twine te Grou
Er zijn rackets aanwezig.

Opgeven voor het toernooi
Er kunnen maximaal 64 kinderen = 32 koppels mee doen aan het toernooi. Dit is het maximum omdat we de kinderen dan telkens maar één ronde hoeven te laten wachten.
Kinderen in tweetallen opgeven voor dit toernooi. In een koppel mag 1 kind lid zijn van een badmintonvereniging. Als er eenlingen zijn gaan we kijken of we die aan elkaar kunnen koppelen (van verschillende scholen). U als leerkracht geeft de namen (koppels) aan ons door. Graag voor vrijdag 1 maart.  Let op: vol is vol!
Er zijn geen kosten verbonden aan dit toernooi en vooraf meetrainen is niet verplicht, maar wel handig. Sportkleding en zaalschoenen aan op de dag zelf is verplicht. Rackets zorgen wij voor!

Als er kinderen van uw school mee doen, verwachten wij ook dat er begeleiding mee komt. De naam van de begeleider en telefoonnummer ontvangen wij graag tegelijk met de opgave van de koppels van uw school.

Mochten er n.a.v. deze e-mail nog vragen zijn, dan horen wij dat graag!

Met sportieve groet,

Jannie Wagenaar, Leeuwarder Badminton Club Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Saskia Lezwijn en Annelies Smit, badmintonclub Raak ‘m (Grou) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theo Jaasma en Petra Veenstra, badmintonclub Stiens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.