Appelscha, 29 december 2018.

Met leuke, grote groep hebben de spelers van BC Raak’m en de Swiepers uit Akkrum meegedaan aan het jaarlijkse oliebollentoernooi in Appelscha. Inger, Sjorske, Remco, Wiebe, Gerlof, Sybrand, Elise, Steffen, Eva en Lisa waren mee.
De kinderen speelden een mix of dubbel met een willekeurige medespeler van dezelfde leeftijd. Soms hadden de kinderen een fantastische partner en soms kon het wel wat beter. Met spanning werd de wedstrijdtafel gevolgd of de juiste kleur al aan de beurt was. Een wedstrijd werd gespeeld tot de 25 punten. Bij winst verdiende je voor jezelf 3 punten.

Lisa en Eva waren de jongste en hebben het heel goed gedaan. Steffen wist alle wedstijden te winnen en eindigde met een gelijk aantal punten met een andere speler. Door een finale te spelen tot 10 punten werd uit eindelijk beslist wie de winnaar was. En ook dat wist Steffen te winnen en ging hij met de beker naar huis.

De wedstrijden liepen tijdens de middag lekker door. De wachttijden waren niet zo lang en iedereen heeft 6 wedstrijden kunnen spelen. In de pauze werd er genoten van een oliebol. Ook alle meegekomen ouders hebben lekker kunnen kijken op de tribune. Er waren genoeg wedstrijden met onze spelers te zien.

Al met al een leuk toernooi!

Voor meer foto’s: https://myalbum.com/album/5W0M4PXEihlJ

Klik op deze link voor het verslag van AFC Appelscha en de complete uitslag!!!

VGerlof-en-Sybrand-oliebollentoernooi-2018
Sybrand en Gerlof

Inger-en-Wiebe-oliebollentoernooi-2018
Wiebe en Inger

Remco-en-Wiebe-oliebollentoernooi
Wiebe en Remco

lisa-oliebollentoernooi-2018
Eva, achtergrond Gerlof en Elise

steffen-finale-oliebollen-toernooi-2018
Finale partij Steffen

steffen-prijuitreiking-oliebollentoernooi-2018
Prijsuitreiking 1e prijs Steffen

EVDM