Drachten, donderdag 17 mei werden de omringende badmintonverenigingen rond Drachten uitgenodigd voor een gezamenlijk toernooitje (Flagship activiteit). In het kader van 'leer elkaar kennen en kijk eens bij een andere vereniging in de keuken', hebben drie verenigingen gehoor gegeven aan deze oproep.
Badmintonners uit Appelscha, Surhuisterveen, Grou en Drachten speelden op deze avond 6 wedstrijdjes, steeds in een andere vorm. Door het trekken van een speelkaart moest je naar de betreffende baan en daar een koppel vormen. Er werd volop gestreden en er waren veel spannende wedstrijden bij. Leuk om op zo’n manier eens met andere badmintonners kennis te maken. Na de zes rondes werd er in de kantine nog nagepraat en volgde de prijsuitreiking. Onder het genot van een hapje en een sapje werden er 6 prijzen uitgereikt door Wessel van BC Drachten. Hij had bij elke prijs een uitleg hoe hij tot deze prijs was gekomen en dat zorgde voor grote hilariteit. Het was een erg sportieve en gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt BC Drachten voor de organisatie.

Wil je ook een keer meedoen? Op woensdag 23 mei is een invitatietoernooi, hier kun je gewoon aan meedoen en op donderdag  24 mei is er bij BC Drachten vanaf 20.30 uur ruimte om wedstrijdjes te spelen, er wordt dan ingedeeld op sterkte. Zowel recreatieve als competitiespelers zijn welkom. Wil je meedoen laat dit dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Saskia